Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
09 Травня, 2019 р., 16:05
Так, 9 травня, Україна відзначає День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Саме ця війна – свідчення прояву патріотизму, великих чеснот воїнів-українців, що боролися проти загарбників. У цей день Красилівська громада вшанувала мужність і жертовність тих, хто пройшов палаючими фронтовими дорогами Другої світової війни.
09 Травня, 2019 р., 08:26
Від усього серця вітаю вас усіх із 74-ю річницею Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
08 Травня, 2019 р., 08:23
З нагоди відзначення 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 75-річчю визволення України від нацистських загарбників, 08 травня 2019 року у Центральній бібліотеці було проведено панораму безсмертя «Війна далеко, але пам'ять з нами».
08 Травня, 2019 р., 08:21
7 травня 2019 року в читальній залі Центральної бібліотеки Красилівської міської ради проведено годину патріотизму «Ваш подвиг житиме в віках», присвячену Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
08 Травня, 2019 р., 08:15
08 травня 2019 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли Островської, члени виконавчого комітету заслухали та обговорили питання порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих її жителів.
08 Травня, 2019 р., 08:12
Напередодні Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, міський голова Ніла Островська відвідала ветеранів війни, які проживають в Красилівській громаді і привітала  їх з прийдешнім Днем Перемоги. Міський голова з великою повагою та глибокою шаною особисто подякувала ветеранам за їх героїзм, мужність, стійкість та неоціненний вклад в здобуття Перемоги.
08 Травня, 2019 р., 08:11
8 травня 2019 року  своє 95-річчя  від дня народження відзначає, ветеран праці, жителька міста Красилів – Демчук Віра Назарівна, яка основну частину свого життя сумлінно працювала в місцевому сільськогосподарському підприємстві «Правда».
08 Травня, 2019 р., 08:08
8 травня в Україні відзначається День пам’яті та примирення. Пам’ятна дата встановлена задля вшанування подвигу українського народу, його визначного внеску в перемогу в Другій світовій війні.  У цей день усі християни моляться  за тих, хто віддав своє життя за свою Вітчизну.
08 Травня, 2019 р., 08:06
Для забезпечення надійного та безперебійного постачання питної води населенню та економії електроенергії, Красилівське підприємство водопровідно-каналізаційного господарства провело планову заміну застарілого глибинного насосу на артезіанській свердловині № 4 по  вул. О.Кошового.
07 Травня, 2019 р., 18:25
7 травня 2019 року, напередодні Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, міський голова Ніла Островська та перший заступник голови районної державної адміністрації Дмитро Склонний відвідали Красилівський територіальний центр соціального обслуговування, де привітали людей похилого віку та ветеранів міста і району.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь