Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
11 Травня, 2023 р., 16:35
Сьогодні, 11 травня 2023 року, в малому залі адмінбудинку за участі керівників та працівників структурних підрозділів міської ради, представників Красилівської податкової інспекції, Красилівського управління обласного центру зайнятості,  відділу з питань праці Управління інспекційної діяльності у Хмельницькій області було проведено засідання робочої групи з питань легалізації зайнятості населення та виплати заробітної плати.
10 Травня, 2023 р., 15:40
❗️Як відновити документи на право власності?  Через війну в багатьох людей знищено або ж пошкоджено документи на право власності.  Втім, щоб отримати відшкодування за зруйноване житло, необхідно їх відновити.  Отримані дублікати документів матимуть таку ж юридичну силу, що й оригінал.  Мінреінтеграції спільно з Мін’юстом розробили алгоритм дій на цей випадок
08 Травня, 2023 р., 15:44
Сьогодні міський голова Ніла Островська відвідала Вознюк Катерину Кіндратівну, Нестеренка Миколу Павловича, Слободянюка Андрія Федоровича, які проживають на території громади,  є учасниками війни та зробили значний внесок у перемогу над нацизмом.
08 Травня, 2023 р., 15:42
«Сьогодні ми з усім цивілізованим світом згадуємо найжахливішу трагедію людства минулого століття – Другу світову війну.  Останніми роками в ці травневі дні ми часто чули від сусідньої держави : «Мы можем повторить». Але ми й збагнути не могли, що таке дійсно може стати реальністю. Це сталося… Знову варвари прийшли на нашу землю. Були нацисти, а стали рашисти. Такі ж жорстокі, такі ж зухвалі, такі ж одержимі власною нікчемною величчю.  Але ми переможемо, бо добро завжди перемагає зло! Заради майбутнього, заради дітей, заради нашої милої України! Ми переможемо це світове зло, інакшого варіанту в нас просто немає.  Тримаємо стрій! Слава Україні! Героям слава!» - Ніла Островська  
02 Травня, 2023 р., 16:28
02 травня 2023 року під час чергового засідання виконавчого комітету міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ, члени виконкому прийняли 23 рішення з питань життєдіяльності громади та окремих її жителів, що стосувались: передачі товарів військового призначення, придбаних за кошти бюджету громади, для бойових частин; визначення переліку та обсягів закупівель життєвонеобхідних товарів для військових; проведення в громаді заходів до Дня пам’яті та примирення; вшанування жінок громади з нагоди Дня матері; утворення субланки районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області; врегулювання питань використання комунального майна; погодження розміщення виїзної роздрібної торгівлі товарами в місті; забезпечення захисту майнових і немайнових прав дітей; затвердження подання щодо доцільності призначення опікунів для недієздатних осіб; реєстрації помічників дієздатних фізичних осіб, які за станом здоров’я не можуть самостійно здійснювати свої права та виконувати обов’язки; визначення відповідальної особи за роботу з учасниками бойових дій, ветеранами та членами їх сімей, які проживають на території громади; уповноваження комунальної установи «Красилівський центр надання соціальних послуг» на організацію роботи з особами, постраждалими від домашнього насильства, та кривдниками; фінансування заходів з поховання учасника російсько-української війни; надання допомоги 3 учасникам російсько-української війни, які отримали поранення під час виконання військового обов’язку, в розмірі 20,0 тис. грн. кожному; надання матеріальної допомоги 7 жителям громади на загальну суму 32,0 тис. грн.; погодження проведення благоустрою та надання дозволу на видалення аварійних дерев на території громади.
01 Травня, 2023 р., 16:09
Сьогодні Красилівська громада з гірким сумом, болем та слізьми попрощалася із мужнім Захисником, вірним сином України, гранатометником, солдатом  Юрієм МИРОНЮКОМ, який загинув 25 квітня 2023 року, виконуючи бойове завдання поблизу населеного пункту Павлівка Донецької області.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь