Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
26 Квітня, 2023 р., 16:32
📌З метою здійснення соціального захисту прав та інтересів дітей, 26 квітня 2023 року, під головуванням міського голови, голови Комісії з питань захисту прав дитини Ніли ОСТРОВСЬКОЇ відбулося планове засідання Комісії з питань захисту прав дитини.
26 Квітня, 2023 р., 14:15
Минуло 37 роки з моменту аварії на Чорнобильській АЕС, а ми досі відчуваємо наслідки страшної трагедії.
25 Квітня, 2023 р., 14:47
27 квітня 2023 року (четвер) о 11.00 год. в приміщенні громадської приймальні адмінбудинку за адресою пл.. Незалежності, 2 відбудеться виїзний прийом громадян начальником Хмельницької районної військової адміністрації Анатолієм КАТЕРЕНЧУКОМ.
24 Квітня, 2023 р., 15:42
Сьогодні Красилівська громада, віддаючи шану, попрощалася та провела в останню путь нашого Захисника, жителя села Чепелівка Юрія СІКАЛЮКА, який віддав своє життя за свободу і незалежність України, за мирне життя кожного з нас.
20 Квітня, 2023 р., 10:58
20 квітня 2023 року під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ  пройшло чергове засідання виконавчого комітету міської ради, порядок денний якого передбачав 21 питання, серед основного:
18 Квітня, 2023 р., 20:36
"Христос воскрес! Слава Україні! Зараз кожна наша дія і кожна наша гривня повинна бути направлена на те, щоб Україна була, щоб Україна вистояла, щоб допомогти нашим воїнам. Тому сьогодні по всіх старостинських округах громади і в Красилові проходять Великодні ярмарки та мистецькі акції і всі кошти, які ми сьогодні збираємо підуть на те найнеобхідніше, що зараз потрібно на передовій. Я дякую кожному з вас за ваш внесок і я впевнена, що Перемога буде, бо об'єднані ми–нездоланні! Виженемо окупанта до останнього чобота! Тримаємо стрій!" – Ніла Островська 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь