Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
27 Жовтня, 2022 р., 15:29
"Як дізнатися чи виготовлений паспортний документ?" - найпоширеніше запитання від громадян, яке надходить на телефон «гарячої лінії» Управління Державної міграційної служби України в Хмельницькій області 
26 Жовтня, 2022 р., 11:58
Міський голова Ніла Островська бере участь у пленарних засіданнях та засіданнях місцевих і регіональних влад, як член делегації від України.
26 Жовтня, 2022 р., 11:30
В Красилівській громаді зберігається добра традиція – вітати довгожителів з ювілейними датами, адже однією з головних цінностей громади – це наші люди, особливо ті, які досягли поважного віку. 
25 Жовтня, 2022 р., 17:09
Сьогодні рейдовою групою, створеною при Красилівській міській раді, доведено до відома власників обєктів торгівлі та АЗС необхідності виконання вимог наказу Хмельницької обласної військової адміністрації про вимкнення освітлення рекламних вивісок, що розташовані на фасадах їх будівель та стелах АЗС.
20 Жовтня, 2022 р., 16:58
Письменниця оглядово ознайомила присутніх зі своїми романами: «Легка поведінка», «Пригоди дорослого Буратіни жіночої статі», «Пригоди мухи в окропі на окупованій території», «Волонтерські історії», а також із книгою «Оскар», яка в 2021 році отримала спеціальну відзнаку за найкращий роман на воєнну тематику Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова».
20 Жовтня, 2022 р., 16:37
Для забезпечення стабільності об’єктів енергетики України, з 20 жовтня й до особливого розпорядження вуличне освітлення в громаді у вечірню пору доби буде відключене повністю. 
20 Жовтня, 2022 р., 16:36
Сьогодні свій славний 90-річний ювілей відзначає жителька села Чернелівка - ВОЛЬСЬКА Ірина Іванівна.
19 Жовтня, 2022 р., 16:39
Сьогодні, за ініціативи міського голови Ніли Островської, відбулась робоча зустріч з представниками аграрних та фермерських господарств нашої громади, які обробляють на території старостинських округів землі сільськогосподарського призначення.
19 Жовтня, 2022 р., 15:04
Міністерство охорони здоров’я України у співпраці з Проєктом здоров’я України у співпраці з Проєктом USAID "Підтримка реформи охорони здоров’я" виготовило відеоролики з актуальною інформацією для українців, зокрема внутрішньо переміщених осіб, на тему отримання медичних послуг та захисту здоров’я від інфекційних хвороб:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь