Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
18 Грудня, 2021 р., 18:40
        Сьогодні Святий Миколай завітав із подарунками до діток, які найбільше очікують це свято, яким потрібна особлива увага та турбота.  Доброю традицією в нашій громаді стала участь небайдужих жителів та підприємців у благодійній акції «Миколаєм може бути кожен».
17 Грудня, 2021 р., 16:23
Ніла Островська: "Люблю щодня прочитати хоча б кілька сторінок будь-якої книги, завжди маю декілька під рукою і вибираю під свій настрій. Поринаю в інший світ і так відпочиваю від емоційного напруженого дня. І,взагалі, люблю читати хороші книги!"
17 Грудня, 2021 р., 15:09
Міський голова Ніла Островська запровадила нову традицію – по новому привітати дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які особливо потребують нашої уваги, турботи та підтримки.  «День Святого Миколая – це свято добра та надії! Мабуть, найкращий період, коли ми робимо добрі справи з особливим натхненням і отримуємо особливе задоволення від здійснення дитячих мрій. Найрідніші люди цих дітей зараз на небесах. Але ми повинні зробити все, щоб вони не відчували себе самотніми в ці святкові дні!’’ – зазначила Ніла Островська та вручила для 41 маленького жителя  подарункові сертифікати на придбання одягу (1000,0 грн.) та відвідування басейну в новозбудованому спортивно-реабілітаційному центрі (1000,0 грн.).
15 Грудня, 2021 р., 14:37
З нагоди Дня працівників суду, який відзначається щорічно 15 грудня, Ніла ОСТРОВСЬКА привітала з професійним святом представників Феміди Красилівської громади. 
15 Грудня, 2021 р., 14:37
Щосереди, з 8:00 до 12:00, в громадській приймальні адмінбудинку проводиться особистий прийом громадян міським головою Нілою Островською. Сьогодні, 15 грудня 2021 року, було прийнято 26 жителів громади. Під час прийому порушувалися питання: щодо отримання субсидії, надання земельної ділянки учаснику бойових дій, надання житла для учасника бойових дій, приватизації земельної ділянки в с. Пилипи, звільнення від плати за землю, облаштування парапету на даху будинку по вул. Грушевського, 84а, функціонування ясельної групи в ЗДО № 10 «Золота рибка», підтримки футбольного клубу «Западинський», оренди земельної ділянки під магазин, заборгованості для водоканалу, працевлаштування (8 звернень). Приємно відмітити, що до міського голови із своїми проблемами і  проханнями також звертаються жителі сусідніх громад.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь