Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
18 Листопада, 2021 р., 12:47
Прийнято ряд важливих рішень, що стосуються роботи нещодавно відкритого спортивно-реабілітаційного центру, а саме :
17 Листопада, 2021 р., 14:33
Сьогодні, 17 листопада 2021 року, в громадській приймальні адмінбудинку відбувся особистий прийом громадян міським головою Нілою Островською. В ході прийому звернулося 12 жителів громади з питаннями: надання соціальної допомоги, працевлаштування, житловими питаннями, щодо зрізання аварійного дерева в с. Мончинці, утеплення квартири в с. Воскодавинці, вивезення сміття в с. Слобідка-Красилівська, забезпечення пільговими ліками. Під час особистого прийому усім громадянам були надані консультації та ґрунтовні роз’яснення щодо вирішення їхніх проблем. Нагадуємо, що особистий прийом громадян міським головою проводиться щосереди з 8:00 до 12:00 год.
16 Листопада, 2021 р., 14:03
Відповідно до «Плану основних заходів цивільного захисту територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Хмельницької області у 2021 році», комплексна перевірка системи оповіщення «Сигнал-ВО» з подачею всіх команд буде проведена 10 лютого 2021 року з 10:00 до 12:00 год.
16 Листопада, 2021 р., 13:45
Об’єктами одноразового (спеціального) добровільного декларування (далі – об’єкти декларування) можуть бути визначені підпунктами 14.1.280 і 14.1.281 пункту 14.1 статті 14 Податкового кодексу України активи фізичної особи, що належать декларанту на праві власності (в тому числі на праві спільної часткової або на праві спільної сумісної власності) і знаходяться (зареєстровані, перебувають в обігу, є на обліку тощо) на території України та/або за її межами станом на дату подання одноразової (спеціальної) добровільної декларації, у тому числі, але не виключно: а) валютні цінності (банківські метали, крім тих, що не розміщені на рахунках, національна валюта (гривня) та іноземна валюта, крім коштів у готівковій формі, та права грошової вимоги (у тому числі депозит (вклад), кошти, позичені третім особам за договором позики), оформлені у письмовій формі з юридичною особою або нотаріально посвідчені у разі виникнення права вимоги декларанта до іншої фізичної особи; б) нерухоме майно (земельні ділянки, об’єкти житлової і нежитлової нерухомості). Для цілей цього підрозділу до нерухомого майна належать також об’єкти незавершеного будівництва, які: не прийняті в експлуатацію або право власності на які не зареєстроване в установленому законом порядку, але майнові права на такі об’єкти належать декларанту на праві власності; не прийняті в експлуатацію та розташовані на земельних ділянках, що належать декларанту на праві приватної власності, включаючи спільну власність, або на праві довгострокової оренди або на праві суперфіцію; в) рухоме майно, у тому числі: транспортні засоби та інші самохідні машини і механізми; інше цінне рухоме майно (предмети мистецтва та антикваріату, дорогоцінні метали, дорогоцінне каміння, ювелірні вироби тощо); г) частки (паї) у майні юридичних осіб або в утвореннях без статусу юридичної особи, інші корпоративні права, майнові права на об’єкти інтелектуальної власності; ґ) цінні папери та/або фінансові інструменти, визначені законом; д) права на отримання дивідендів, процентів чи іншої аналогічної майнової вигоди, не пов’язані із правом власності на цінні папери, частки (паї) у майні юридичних осіб та/або в утвореннях без статусу юридичної особи; е) інші активи фізичної особи, у тому числі майно, банківські метали, що не розміщені на рахунках, пам’ятні банкноти та монети, майнові права, що належать декларанту або з яких декларант отримує чи має право отримувати доходи на підставі договору про управління
16 Листопада, 2021 р., 13:43
Головне управління ДПС у Хмельницькій області повідомляє, що згідно з Законом України «Про державний бюджет України на 2021 рік» з 1 грудня підвищується розмір мінімальної заробітної плати до 6500 гривень, а отже змінюється й ставка єдиного соціального внеску (далі - ЄСВ).
13 Листопада, 2021 р., 20:08
Сьогодні в нашій громаді відбулась історична подія — відкриття спортивно-реабілітаційного центру з двома басейнами, будівництво якого розпочато в 2017 році. З нагоди відкриття, з вітальними словами на захід завітали: Олексій Чернишов — Міністр розвитку громад та територій в Україні, голова обласної державної адміністрації — Сергій Гамалій, народний депутат України — Олена Копанчук. “Мрії потребують кропіткої праці, і ми, дійсно, дружньою командою, працювали цих 4 роки! А останній рік виявився надзвичайно потужним — НАШЕ місцеве велике будівництво було включено у програму державного ,,Великого будівництва’’! Я дякую нашим гостям за цю безпереценденту підтримку, за їх впливові рішення, завдяки яким, наша мрія стала реальністю. Я бажаю, щоб в нашому спортивно-реабілітаційному центрі жителі Красилівської і навколишніх громад отримували лише задоволення та покращували імунітет та здоров’я, які зараз є надзвичайно важливими! Слава Україні! Героям Слава!” - - зазначила Ніла Островська. Заклад працюватиме з 8 до 21 години, з вівторка 16 листопада. В понеділок, 15 листопада о 18:00, відбудеться бесіда-консультація з тренерами по плаванню — Гринів Оксаною та Гринів Сергієм щодо видів групових та індивідуальних занять. Прейскурант цін на послуги буде оприлюднено на сторінці Красилівської міської ради в мережі ,,Фейсбук’’ 15 листопада.
12 Листопада, 2021 р., 10:50
1. Дата, час і місце проведення Конкурсу: 24 листопада 2021 р., о 10.00 год. 00 хв.,             м. Красилів, пл. Незалежності,2, каб. 216 (адмінбудинок).
11 Листопада, 2021 р., 17:08
З метою здійснення захисту прав та інтересів дітей, 11 листопада 2021 року, під головуванням голови міської ради, голови комісії з питань захисту прав дитини, Ніли ОСТРОВСЬКОЇ,відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини при Красилівській міській раді.
10 Листопада, 2021 р., 14:03
Повідомляємо, що відповідно до рішення Красилівської міської ради від 05.11.2021 № 7 надано дозвіл на приватизацію будинку садибного типу з господарськими будівлями та спорудами, який належить до комунальної власності Красилівської міської територіальної громади, загальною площею 42,2 кв. м., що розташований за адресою: Хмельницька область, Хмельницький район, с. Митинці, вулиця Польова, 9 та перебуває на балансі міської ради, шляхом продажу на електронному аукціоні без умов.
10 Листопада, 2021 р., 13:29
Сьогодні, 10 листопада 2021 року, в громадській приймальні адмінбудинку, міським головою Нілою Островською проведено особистий прийом громадян.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь