Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Новини

Дата: від до Скинути
01 Жовтня, 2021 р., 10:43
08 вересня свій поважний 90-річний ювілей зустріла ветеран праці, жителька Красилова – Бернадська Марія Яківна, яка значну частину своїх років пропрацювала у сфері ветеринарної медицини.
01 Жовтня, 2021 р., 07:46
Щороку, цього дня, своє професійне свято відзначають  бібліотекарі.  Тож сьогодні, у малому залі адмінбудинку за круглим столом, зібралися бібліотекарі громади, які мали нагоду поспілкуватися, разом переглянути презентацію про своїх колег. Із професійним святом бібліотекарів привітала Ніла Островська:  ,,Я вам дякую від імені усієї Красилівської громади, за те, що ви несете добро, оберігаєте надбання поколінь та дбаєте, щоб воно передавалось далі. Нам потрібно робити все можливе, щоб особливо наші діти читали, читали, читали. Це робить життя яскравішим і багатшим. А наші почуття глибшими!»,- зазначила міський голова.     Також Ніла Василівна вручила грамоти та подарунки:  Тумановській Людмилі Дмитрівні – бібліотекарю абонементу 1-4 класів та дошкільників Центральної бібліотеки Красилівської міської ради; Ярощук Оксані Олександрівні - завідуючій Красилівської міської бібліотеки; Навроцькій Олені Михайлівні - бібліотекарю  Кульчинівської сільської публічно - шкільної бібліотеки.
30 Вересня, 2021 р., 11:52
Усі ми добре знаємо, що людина сильна тоді, коли вона не одинока, коли у неї є сім’я.  Але, на жаль, як і по всій Україні, так і в нашій територіальній громаді є діти-сироти та діти, які залишилися без батьківського піклування.  Усиновлення – є найкращою із всіх можливих на сьогодні форм сімейного влаштування дитини, тобто прийняття її у сім'ю на правах рідної. Протягом останніх років на Красилівщині усиновлено 12 дітей. Дві сім’ї стали кандидатами в усиновлювачі. Також на території Красилівської громади створено 3 прийомні сім’ї, один дитячий будинок сімейного типу, влаштовано під опіку та піклування - 42 дитини. В сьогоднішній день хочемо добрими словами згадати чудових людей, людей, які дають родинне тепло і затишок обділеним, здавалося би такими елементарними, але обов’язковими речами – любов’ю, безпекою звичайним домашнім затишком і комфортом – це сім’ї Дударчуків, Богачуків, Найчуків, Оксани Ящук.  Щиро дякуємо усиновителям за милосердя Ваших душ заради наших дітей! Щиро вдячні кожній родині, яка прийняла у свій дім обділену батьківською ласкою дитину! Нехай прийняте Вами рішення про усиновлення дитини стане одним із найкращих рішень у Вашому житті. Для всіх хто ще думає, зважує і зможе поділитися своєю любов’ю та теплом з дитиною, яка цього потребує – телефонуйте, звертайтеся в Службу у справах дітей Красилівської міської ради за адресою: м. Красилів, площа Незалежності, 2, каб. 313.
30 Вересня, 2021 р., 11:49
Обговорено роботу житлово-комунального господарства
27 Вересня, 2021 р., 19:33
Красилівська громада відсвяткувала 504 річницю села Западинці та 428 річницю села Баглайки
24 Вересня, 2021 р., 13:50
Напередодні професійного свята – Дня машинобудівника, 24 вересня 2021 року, міський голова Ніла Островська відвідала колектив ТОВ «Красилівагромаш».
24 Вересня, 2021 р., 13:49
З нагоди професійного свята працівників машинобудування і приладобудування, сьогодні Ніла Островська в особі Циби Сергія (начальник конструкторського бюро) та Озійчук Світлани (провідний бухгалтер) привітала усіх працівників ДП «Красилівський агрегатний завод»:
23 Вересня, 2021 р., 14:41
23 вересня 2021 року, секретар міської ради, заступник голови Комісії з питань захисту прав дитини Ірина МОРОЗОВИЧ провела планове засідання Комісії питань захисту прав дитини. На засіданні розглянуті питання: про неналежне виконання батьківських обов’язків, взяття малолітніх дітей на облік, як таких, що опинилися у складних життєвих обставинах, визначення місця проживання малолітніх та неповнолітніх дітей.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь